În cadrul proiectului nostru recent de recondiționare a parchetului, am adoptat o metodă care a implicat utilizarea unor produse de înaltă calitate, recunoscute pentru performanța lor în domeniul finisajelor pentru parchet. Accentul a fost pus pe atenția la detalii și pe utilizarea de soluții inovatoare pentru a reda frumusețea naturală a lemnului.

Pentru umplerea rosturilor și asigurarea unei suprafețe netede și omogene, am aplicat Bona Mix&Fill, un chit de rosturi de încredere care asigură integritatea și durabilitatea finisajului. Acest produs facilitează o aderență excelentă între plăcile de parchet, contribuind la un aspect estetic unitar și la o rezistență sporită în timp.

După pregătirea suprafeței, am aplicat două straturi de Lac Bona Traffic HD. Acest lac este renumit pentru rezistența sa excepțională la trafic intens și uzură, fiind ideal pentru spații cu solicitări ridicate. Bona Traffic HD nu doar că protejează lemnul, dar îi și accentuează nuanțele naturale, conferindu-i un luciu durabil și atractiv.

Descoperiți diferența pe care o poate face un parchet recondiționat în spațiul dumneavoastră. Oferiți-le podelelor o nouă viață și bucurați-vă de frumusețea și durabilitatea lor extinsă.

                                                  

 

Related projects