PLACARE SCĂRI ȘI PEREȚI

În lumea designului de interior, folosirea parchetului nu se limitează doar la pardoseli. Placarea scărilor și pereților cu parchet stratificat reprezintă o tendință în creștere, datorită capacitații sale de a adăuga profunzime, căldură și un caracter distinctiv oricărui spațiu.

artizan-parchet-placare-scar5
artizan-parchet-placare-scari1

Placarea scărilor cu parchet stratificat

Scările sunt adesea elemente centrale într-o locuință, iar placarea lor cu parchet stratificat oferă nu doar durabilitate și ușurință în întreținere, dar și un aspect estetic impresionant.

Alegeți lemn masiv sau stratificat, deoarece montarea parchetului pe scări poate fi adaptată pentru orice tip de structură – fie că este metalică sau din beton. Această versatilitate vă permite să alegeți finisaje și nuanțe care să complementeze armonios decorul interior, transformând scările într-un punct focal deosebit de atrăgător.

Placarea pereților cu parchet

Pe lângă scări, parchetul stratificat este o alegere excelentă și pentru placarea pereților. Această tehnică poate crea un ambient intim și călduros, adăugând textură și culoare camerei.

Placarea pereților cu parchet este o soluție creativă care poate transforma radical aspectul unei încăperi, conferindu-i o notă de originalitate și eleganță.

Aceasta poate fi utilizată în diverse încăperi: dormitoare, living, holuri, fiind o metodă eficientă de a adăuga un element decorativ cu adevărat special.

artizan-parchet-placare-pereti

DE CE SA ALEGI PARCHETUL STRATIFICAT

Durabilitate

Parchetul stratificat este conceput pentru a rezista la uzură intensă, făcându-l ideal pentru zonele cu trafic ridicat din casa ta. Stratul superior este tratat pentru a fi rezistent la zgârieturi, pete și chiar umezeală, ceea ce îl face o soluție durabilă

Ușor de întreținut

Unul dintre cele mai mari avantaje ale parchetului stratificat este că este extrem de ușor de curățat și întreținut. Nu necesită ceară sau lustruire specială; o măturare sau aspirare regulată, urmată de o ștergere cu o cârpă umedă, este suficientă pentru a menține pardoseala curată și strălucitoare

Diversitate

Parchetul stratificat este disponibil într-o gamă largă de finisaje și modele. Aceasta varietate îți permite să alegi exact stilul care se potrivește cel mai bine cu decorul tău interior, fie că este modern, tradițional sau rustic

Preț accesibil

Comparativ cu alte tipuri de pardoseli din materiale naturale, parchetul stratificat este o opțiune accesibilă financiar