CONSULTANȚĂ

Specialiștii noștri vă oferă consultanță gratuită în a lua cea mai bună decizie pentru căminul dumneavoastră prin servicii de înaltă calitate:

Selectarea variantei potrivite a suportului pe care se monteaza parchetul, precum și realizarea acestuia

Alegerea detaliilor parchetului potrivit fiecărui spațiu: tip lemn, dimensiune, calitate, textură, finisaj, culoare

Curățarea și întreținerea parchetului

Alte servicii

De asemenea, efectuăm măsurători ale suprafețelor și a gradului de umiditate al acestora.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Când alegeți să lucrați cu Artizan Parchet, puteți fi siguri că vom ține cont de dorințele dvs. în fiecare etapă a procesului de proiectare, fabricare și instalare pentru a ne asigura că rezultatul final este cel pe care vi l-ați imaginat

1

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU EXPERȚII NOȘTRI

Atunci când rezervați o întâlnire în Showroom-ul nostru sau la locația Dvs., un specialist se va ocupa de proiectul Dvs. El va sugera soluțiile tehnice optime și vă va propune finisajele și culorile.

2

STUDIU DETALIAT

Odată ce ați convenit asupra materialelor, culorilor și proiectului, unul dintre specialiștii noștri va efectua un studiu la fața locului, verificând chiar și cele mai mici detalii pentru a asigura o montare perfectă și fără probleme.

3

PRODUCȚIA

Combinăm tehnologia de ultimă oră și tehnicile tradiționale pentru a crea fiecare parte a proiectului dvs. Totul este realizat folosind materiale de cea mai bună calitate.

4

MONTAJUL

Atunci când este timpul să începem lucrările în spațiul dvs., nu pierdem niciodată din vedere faptul că lucrăm în casa dvs. având în permanență grijă la detalii.

5

ASISTENȚĂ POST-VÂNZARE ȘI GARANȚIE

Proiectul – fie ca vorbim de parchet, placare pereți, placare tavane, montaj scări, montaj uși sau terase exterioare – va fi mereu realizat folosind cele mai bune materiale și tehnici de lucru.

Suntem încrezători în calitatea produselor noastre, astfel că vă oferim garanție de 5 ani pentru lucrările realizate de noi.