Suntem o echipă tânără, cu mare pasiune pentru munca noastră, pe care o desfășurăm cu drag în domeniul pardoselilor de parchet stratificat și masiv, de peste 25 ani, atât în România, cât și în afara ei.

“Parchetul potrivit pentru căminul tău”

Este motto-ul nostru, întrucât oferim soluții complete și suntem aproape de clienții noștri de la început, din etapa de consultanță, până la realizarea lucrărilor dorite: montaj parchet și uși; placare pereți, scări, terase; recondiționare pardoseli de lemn.

La noi găsiți colecții complete de uși și parchet – stratificat și din lemn masiv, disponibile într-o varietate de esențe precum: stejar, nuc, frasin, dossier, wenge, precum și toate produsele auxiliare necesare realizării lucrărilor dumneavoastră.

CE FACEM?

Suntem reprezentanții mai multor producători de renume de: parchet, adezivi, chituri, lacuri, usi și alte produse conexe, beneficiind astfel de prețuri competitive și produse de calitate ridicată.

6 motive pentru care să alegi Artizan Parchet Brașov

DE CE NOI?

Parchet și decoruri din lemn, placări pentru pereți sau tavane, trepte, uși de interior, pardoseală pentru terase și exterior.

Utilizăm doar materiale ce asigură rezistență
optimă la uzură a suprafețelor – chiar și pentru utilizarea în spații cu trafic intens.

Consultanță gratuită pentru alegerea materialelor și montaj profesional realizat de echipa noastră.

Colecții variate cu stiluri diferite: la noi vei găsi o gamă bogată de stiluri, esențe lemnoase, culori și texturi, de la opțiunile vintage la cele moderne.

Beneficiezi de siguranță și durabilitate cu garanția de 5 ani pe care o oferim pentru lucrările efectuate.

Gamă completă de servicii de recondiționare a parchetului. Folosim doar produse profesionale și ecologice, pentru a reda o nouă viață parchetului tău.