La Artizan Parchet, ne angajăm să oferim soluții complete și de înaltă calitate pentru amenajările interioare, garantând finisaje superioare și durabilitate. Recent, am finalizat cu succes un proiect de turnare șapă și montaj parchet stratificat din stejar.

Descrierea Proiectului

Model: Liniar
Culoare: Sun
Clasa de selecție: Premium

Pentru acest proiect, am optat pentru un parchet stratificat din stejar de clasă Premium, modelul Liniar și culoarea Sun, care aduce luminozitate și căldură oricărui spațiu. Alegerea acestui tip de parchet nu doar că asigură o estetică plăcută, dar și o rezistență îndelungată, fiind ideal pentru zonele cu trafic intens.

Etapele Proiectului

Turnarea Șapei: Primul pas în realizarea unei pardoseli a fost turnarea unei șape de calitate. Aceasta asigură o bază solidă și nivelată pentru montajul parchetului, contribuind la longevitatea și stabilitatea pardoselii. Șapa a fost turnată folosind tehnici moderne, care garantează o uscare rapidă și o aderență excelentă.

Montajul Parchetului: După pregătirea corespunzătoare a suprafeței, am montat parchetul stratificat. Specialiștii Artizan Parchet au folosit metode avansate de instalare pentru a asigura o aliniere perfectă și un finisaj impecabil. Modelul liniar al parchetului a fost ales pentru a amplifica senzatia de spațiu și pentru a adăuga un element de design.

La Artizan Parchet, ne dedicăm să transformăm fiecare proiect într-o operă de artă funcțională și estetică. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum vă putem ajuta să realizați viziunea dumneavoastră despre spațiul perfect.

 

Related projects