Pentru cei care caută o combinație între funcționalitatea modernă și estetica tradițională, parchetul stratificat din stejar montat pe sistemul de încălzire în pardoseală este o opțiune ideală. Modelul Herringbone cu chenar nu doar că adaugă un element de design clasic și sofisticat, dar asigură și o distribuție uniformă a căldurii, făcând fiecare cameră mai confortabilă și primitoare.

Detalii

Model: Herringbone cu chenar
Material: Stejar stratificat
Compatibilitate: Încălzire în pardoseală

Modelul Herringbone, cunoscut și sub numele de „os de hering”, este apreciat pentru aspectul său geometric distinctiv care adaugă profunzime și interes vizual oricărui spațiu. Adăugarea unui chenar accentuează și mai mult acest model, delimitând vizual zona și creând un efect de tablou artistic pe podea.

Parchetul stratificat din stejar este o alegere excelentă pentru locuințele dotate cu sisteme de încălzire în pardoseală. Acesta este proiectat pentru a permite un transfer eficient al căldurii și pentru a rezista la variațiile de temperatură, fără a compromite integritatea sau aspectul pardoselii.

Contactați-ne pentru a discuta despre opțiunile de instalare și pentru a vă bucura de frumusețea și funcționalitatea acestui parchet excepțional.

Related projects