Prin echipa noastră de specialiști cu experiență, folosind materiale de calitate superioară si utilaje de ultimă generație, ducem la bun sfârșit orice proiect :

Montaj parchet

Pentru montajul parchetului în condiții optime folosim: răşini poliuretanice (cu rol de barieră de vapori și consolidare), şape autonivelante, adezivi pentru parchet. La finisarea parchetului nou sau recondiţionarea parchetului vechi, utilizăm chituri speciale(pe bază de apă sau pe bază de solvent), uleiuri sau baiţuri, grunduri şi lacuri, în funcție de modul de finisaj pentru care optați.

Placare pereți, scări, terase

Montăm și placăm o gamă variată de scări de interior cu lemn masiv sau stratificat, pe orice structură (metalică, din beton, etc.). Placăm pereți cu parchet pentru crearea unui ambient intim. Pentru transformarea teraselor în spații de relaxare elegante și durabile, folosim deck terasă lemn pin nordic sau frasin.

Recondiționare pardoseli din lemn

Recondiționăm parchetul indiferent de vechime, asigurăm întreținerea și facem reparațiile necesare diverselor pardoseli din lemn, care s-au deteriorat din diverse motive ( inundații, zgârieturi, etc.)